Вредители

Хлебарки

В България се срещат 4 вида хлебарки. Научете повече за тях, тяхната биология, местообитанията им и най-вече за това как ние успяваме да ги унищожим на 100% само с една обработка.

Бълхи

Бълхите са изключително неприятен вредител, който се среща най-често през топлите периоди на годината. Прочетете повече за тяхната биология, местата, където живеят и вредите, които нанасят.

Дървеници

Дървениците са най-трудният вредител за унищожаване в страната. Въпреки това ние имаме правилната формула за 100% премахване. Прочетете повече за тяхната биология, местообитания и навици тук.

Кърлежи

Кърлежите са кръвосмучещи паразити, които могата да причинят сериозни здравословни проблеми при хората. Третирането срещу тях в топлите месеци е изключително важно. Научете повече за тях тук.

Мравки

Мравките са безобидни на вид и известни със своята работливост насекоми. Присъствието им в дома обаче е далеч от приятно и за това е важно да се вземат мерки срещу тях. Научете повече за тях тук.

Мухи

Мухите са много досадни. Всеки от нас се е сблъсквал неведнъж с тях. Тук обаче можете да научите повече любопитни подробности за тях и за начина им на живот. Също така можете да се информирате как ние се справяме с тях.

Гризачи

Вредните гризачи, срещу които се борим са мишките и плъховете. Освен, че са индивиди, които ни притесняват те могат да пренасят и редица болести. Ето за това контролът над тях е повече от необходим. Прочетете повече за тях тук.

Змии

Змиите са опасни влечуги, които всяват ужас у хората. В България дори се срещат някои видове отровни видове сред тях. За щастие ние знаем как да ги отблъскваме. Научете повече за змиите и методите за отблъскване тук.

Сподели нашата страница в: