Обработка срещу мухи в дома, офиса и други закрити помещения

✓ Умират секунди след кацане върху препарата
✓ Продължаващо действие от 1 до 3 месеца
✓ Безвредно и без миризма

✓ Подходящо за всякакви закрити помещения


Мухите са изключително досаден вредител, който се среща целогодишно, но са особено активни през топлите месеци от годината. Справянето с тях често е свързано с постоянен ангажимент, залагане на различни примамки, лепящи повърхности, преследване и най-вече разходи. В борбата с мухите ние имаме по-различен подход, който прилагаме успешно както в частни домове, така и в хранителната индустрия. Опитът ни в борбата с мухите е вече над 11 години. В тази страцина ще Ви запознаем с това как ние третираме срещу мухи и какъв е резултата от самата обработка. В случай че имате нужда да откриете повече обща информация за този вредител можете да разгледате страницата ни с повече информация за мухите.

Първото и най-важно нещо, което следва да отбележим е, че третирането срещу мухи е възможно само и единствено в закрити помещения. Обработка, която да е ефективна на открито не можем да предложим, тъй като откритите пространства осигуряват напълно свободен достъп до нови и нови мухи, които не можем да спрем да идват. Въпреки това в практиката си сме имали клиенти, които изрично са пожелали да се обработи на открито (веранди, навеси и др.) и отзивите са били сравнително положителни, но и със сравнително краткосрочен ефект.
От Ваша страна не се изисква почти нищо. С оглед на това, че обработката срещу мухи комбинира опръскване и намазване на препарата е добре да се уверите, че вертикалните повърхности като профили на дограми, врати и т.н. са чисти и няма остатъци от домашен прах по тях. Почистването е необходимо, тъй като в противе случай е възможно препаратът да се смеси с прахта и да остави грозни следи.

Процесът започва с оглед за следи от мухи. Колегите ни са обучени да откриват най-благоприятните места за пребиваване на мухите. Веднага след установяване на тези благоприятни места обработката може да започне. Тъй като препаратът се нанася посредством намазване не е необходимо клиента да напуска жилището. Няма и никакъв карантинен период. Цялата процедура е абсолютно безвредна!
Обработката се извършва чрез опръскване или намазване на повърхностите, на които мухите обичат да кацат. Това са най-често профилите на дограмите, някои мебели, както и други (често бели повърхности. Както по-горе описахме първата работа на дезинфектора е да установи тези места. Наред с това намясто съобразяваме и целесъобразността при третирането на всяка отделна повърхност с оглед на това да не повредим по никакъв начин някоя вещ, а също така и да не оставяме неприятни следи. Избирайки нашата услуга можете да бъдете сигурни, че препаратът ще бъде нанесен по начин, който няма да Ви създава дискомфорт.
Освен чрез намазване с четка, на повърхности, които позволяват препаратът се нанася и чрез опръскване. Комбинацията от двете процедури позволява максимална ефективност. Въпреки че се стараем да не цапаме и да оставим обекта без никакви естетически “щети” е възможно на някоя повърхност препаратът да личи. В случай, че някъде следите са неприятни за Вас не би било проблем да ги забършете. Колегите ни винаги третират максимален брой повърхности, така че в случай на волно или неволно забърсване на препарата от определени места, това не би оказало съществено влияние върху ефективността.

Препаратът против мухи, който използваме в битови и хранителни обекти съдържа феромонов атрактант. Целта му е да привлече възможно най-много мухи към третираните повърхности. Привлекателното (атрактантното) действие работи в сравнително малък радиус, така че да не привлича допълнително мухи отвън. Въпреки това физическа бариера срещу нахлуване на нови индивиди е силно препоръчителна (ресни, затворена врата, въздушна завеса и т.н.).
Веднага щом мухата влезе в помещението рецепторите и откриват феромона и кацат върху третираната повърхност. Дори даден индивид да не бъде привлечен от въпросния феромон вероятността случайно да кацне на третирана повърхонст е изключително висока поради факта, че ние приоритетно третираме повърхности, които мухите обичат. Минути след кацането си мухата бива отровена както посредством контактно, така и посредством стомашно действие. В третирани помещения е характерно да се откриват умрели мухи.
Дълготрайността на препарата след обработката също зависи от редица фактори, но наблюденията ни показват, че трайността е между 1 и 3 месеца. В този ред на мисли 2 или максимум 3 обработки в топлия период от годината са напълно достатъчни.

За всяка извършена обработка се изготвя протокол съгласно издадения образец от МЗ, който съдържа наименованието на препарата, концентрацията, употребеното количество и мерките за безопасност. Конкретно при обработка срещу летящи насекоми не се изисква нищо допълнително от Ваша страна. Както споменахме по-горе ако на някоя от третираните повърхности следите от препарата не Ви допадат, то те могат да бъдат премахнати с навлажнена кърпа.
Ефективността на обработката срещу мухи се влияе от редица фактори. За максимална ефективност е необходимо помещението да бъде затворено, а при отваряне на вратата е добре да има ресни възпиращи притока на нови мухи. От ключова важност е и температурата в помещението. При по-високи температури (надвишаващи 27-28 градуса) вътре ефективнотта на препарата рязко намалява.


ЦЕНИ:

Обработка на помещение до 100 кв.м.65,00 лв.

Обслужваме района на ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, СТАРА ЗАГОРА, ХАСКОВО, СЛИВЕН, БУРГАС, СОФИЯ и ПЕРНИК


Често задавани въпроси за пръскане срещу мравки в жилището

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

Мухите са много досадни! Борбата с тях често е свързана с много разходи и разправии. Нашата фирма Ви предлага адекватен метод за борба срещу мухи, който е напълно везвреден, не се налага да го дишате и трайността на препарата често остава до 3 месеца след третирането. Използваме комбиниран метод от опръскване и намазване, като третираните повърхности биват подбирани по начина, по който самите мухи избират къде да кацнат. Така успяваме да унищожим максимално голям брой от популацията за минути.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

Цената за една обработка в помещение до 100 кв.м. е 65лв. Една обработка обикновено е напълно достатъчна за период от 1 до 3 месеца. Цената е валидна както за жилища, така и за офиси. Можем да предложим тази услуга и в хранителни обекти, но те по начало следва да имат сключен задължителен договор за ДДД, който предполага ежемесечни обработки по договор (включително и такива срещу мухи).

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

Да! За борба с мухи съществуват много методи. Обикновено флаконите, които впръскват периодично на всеки няколко минути се налага да ги дишаме. Това, което ние предлагаме обаче като вариант за борба с мухи е напълно безвредно, тъй като засъхва и не се вдишва в никой момент. Препаратът е отровен само за мухите, които правят контакт с него посредством допир и прием в тяхната храносмилателна система.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

Не! Обработката е напълно безвредна и е разрешено да се прилага в присъствието на клиента. Не е необходимо нито напускане на жилището, нито проветряване по време и след третирането с препарат срещу мухи.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

В зависимост от сезона, натовареността при нас и локацията Ви посещението понякога може да се осъществи още на деня, в други случаи обаче можем да предложим посещение след няколко дни. Най-често обаче реагираме до 2-3 дни.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

Зависи. В случай, че помещението Ви е затворено, климатизирано и сте взели базови мерки за ненавлизане на нови и нови мухи, то обработката ще свърши достатъчно добра работа. Възможно е от време на време да забелязвате летяща муха. Обикновено отнема минути тя да намери обработена повърхност, да кацне на нея и след това да умре.

Сподели нашата страница в: