Пръскане срещу мравки в апартаменти, къщи и други закрити помещения

✓ Унищожаване само с 1 посещение
✓ С препарат, който поразява цялото гнездо
✓ Дълъг остатъчен ефект
✓ Предпазва от нови нашествия
✓ Напълно безвредно


Мравките са много досадни малки индивиди, с които всеки в някакъв момент от живота си се е сблъсквал. Най-често се срещат в апартаменти, къщи и други закрити пространства. За щастие имаме правилните метод и препарат, с които изключително лесно и бързо се справяме с проблема. Необходимо е само да ни се обадите, а ние ще разбием цялата популация в жилището Ви само с едно единствено посещение. В тази страница ще научите повече за самата обработка, която извършваме в апартамнети, къщи и закрити помещения. По-долу ще откриете и цената за тази услуга. В случай, че се нуждаете от повече информация за биологията на мравките – натиснете тук.

Подготовка и оглед на обекта

Щом пристигнем в обекта обработката започва с така наречения анкетно-визуален подход за установяване на вредителите. Правим кратък оглед и събираме възможно най-много информация от клиента за най-честите места, на които са забелязани тези насекоми. Бъдете подготвени да ни посочите тези места, тъй като това понякога помага за установяването на локации, на които по принцип не е типично да живеят мравки, но във Вашето жилище са избрали да гнездят именно там. След като ни посочите местата, на които сте ги открили ние няма да обработим само тези места. Обработката винаги включва щателно опръскване на посочените места, а също така и на всички потенциални местообитания в жилището Ви. Само така ние и нашият екип можем да сме спокойни, че ще свършим работата качествено и няма да се налага да се виждаме повторно във връзка с този проблем.

Преди самата обработка обикновено не се изисква нищо от Вас. В случай, че е необходимо някои вещи или евентуални мебели да бъдат леко разместени нашият колега ще Ви окаже съдействие, а след това обработката може да започне.

Какво представлява самата обработка?

Обработката, която ние предлагаме е по-задълбочена и се базира на иновативен метод. Третирането се извършва с подходящ течен биоцид. Както по-горе споменахме опръскваме щателно всички места, на които е възможно да има мравки. Работим с ръчна пръскачка под налягане, която осигурява изключително фина струя. Така омокрените повърхности изсъхват съвсем бързо, с което ограничаваме до минимум неудобството за Вас. Част от повърхностите, върху които прилагаме препарата са скрити и напълно недостъпни за Вас. С този ход успяваме да гарантираме дълготрайния ефект, който е необходим за унищожаване на цялата популация от мравки в жилището, а наред с това Ви спестяваме и второ посещение, с което нашата цена за борба с мравки се превръща в най-ниската на пазара. В работата си никога не третираме клиента като “касичка” и винаги се стараем да разрешим проблема с възможно най-малко посещения и с възможно най-нисък разход на време и средства за клиента.

За едно жилище не по-голямо от 100 кв. м. обикновено са ни необходими около 15 минути за извършване на цялата обработка.

Как работи препаратът?

Препаратът ни е изключително токсичен за мравките и същевременно напълно безвреден за хората. Убиването на мравките се случва чрез контактно действие. В допълнение на това препаратът има и каскаден ефект, с който успява да зарази останалите индивиди в гнездото, а също така и да пренесе част от препарата там. Благодарение на тези си качества препаратът действа изключително дълго време предотвратявайки появата на мравки отново. Дори в слуай, че има мравки в съседни жилища и от време на време пълзят към Вашето, Вие отново ще сте защитени. Веднага щом насекомото влезе в жилището Ви и направи контакт с някоя от скритите отровни точки, които сме направили то ще умре и така ще бъде предотвратено изграждането на ново гнездо в дома Ви.

Инсектицидът, с който работим при обработката срещу мравки е разрешен за употреба в България и е напълно безвреден за Вас. Няма никаква миризма и не дразни по никакъв начин. Въпреки това има карантинен период от 30 минути, тъй като при работа с биоциди този период не може да бъде нулев по закон.

Резултат и мерки след третирането

След като напръскаме е необходимо да изчакате 30 минути (така е според мерките за безопасност), а след това да проветрите жилището. Опръсканите повърхности обикновено изсъхват наплно за половин-един час, след което можете да ползвате жилището си както обикновено и без рестрикции.

В продължение на няколко дни е възможно да продължавате да виждате мравки. Голяма част от тях ще са мъртви или зашеметени, но не е изключено да има и някой-друг жив индивид. Това е така защото препаратът действа бавно, но сигурно. Обикновено седмица след третирането вече не се наблюдават никакви мравки и проблемът може да се счита за 100% разрешен. Препоръчваме повтаряемост на обработките веднъж на всеки 6 месеца. Практиката показва, че 2 пръскания годишно са напълно достатъчни за добра превенция от тези досадни насекоми.


ЦЕНИ:

Обработка на 1 жилище до 100 кв.м. / до 4 стаи65,00 лв.
Обработка на открити площи (навеси, дворове, треви)95,00 лв.

Обслужваме района на ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, СТАРА ЗАГОРА, ХАСКОВО, СЛИВЕН, БУРГАС, СОФИЯ и ПЕРНИК


Често задавани въпроси за пръскане срещу мравки в жилището

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

Мравките са вредител, с който често се борим самостоятелно и понякога резултатие са добри. Въпреки това обаче, ако вече сте опитали сами и не сте се справили с проблема напълно е добре да се обърнете към професионалист. Ние успяваме да унищожим цялата популация от мравки само с 1 пръскане, което има дълготраен остатъчен ефект и Ви предпазва от нови нашествия в бъдеще.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

Цената за пръскане на еднофамилно жилище до 100 кв.м. / до 4 стаи струва 65лв. Важно е да отбележим, че се справяме с проблема само с едно единствено посещение, което прави цената ни най-изгодна.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

Ние разполагаме с метод, който ни позволява да унищожим всички мравки в жилището Ви само с 1 пръскане. Втора обработка НЕ е необходима в над 99% от случаите. Дори след третирането дълго време ще бъдете защитени от нови нашествия на мравки.

Да. Препаратите ни се напълно безопасни за хора и животни. Необходимо е да излезете само за 30 минути от жилището. Веднага щом изсъхнат опръсканите повърхности можете да ползвате дома си без никакви рестрикции.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

Времето за обработка се различава според обекта, но най-общо казано за жилище до 100 кв.м. са ни необходими само около 15 минути.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

В случай, че при Вашите съседи или други съседни помещения има мравки а се третира само Вашето жилище ефектът ще бъде много добър. Гнездото при Вас ще бъде напълно унищожено, а жилището Ви защитено в случай на прииждащи насекоми от съседни обекти. Въпреки това имайте предвид, че след време може да откривате единични вредители, които са дошли от съседните имоти. Те обикновено са или умрели, или зашеметени.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

От Ваша страна се изисква единствено да ни помогнете посочвайки местата, на които сте срещали мравки най-често. Останалото е наша работа.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg

Работим абсолютно всеки ден от седмицата под различен график. Въпреки че рядко се случва, ако имаме свободни часове можем да Ви посетим още на деня без никакви доплащания тип "бърза услуга". В общия случай обаче можем да предложим час от днес за след 2 до 4 дни в зависимост от населеното място, в което живеете.

Препаратите са напълно безвредни и без никаква миризма, но тъй като според действащото законодателство карантинният период не може да бъде нулев, то производителят на препарата е заложил 30-минуен период, в който е необходимо да сте извън третираните помещения. След това се проветрява и можете да ползвате жилището както обикновено.

Сподели нашата страница в: