Пръскане против хлебарки в апартаменти, къщи и други жилища


✓ Само с 1 пръскане дори в най-тежките случаи
✓ 100% гаранция за убиване на цялата популация
✓ Без миризма и без дълъг карантинен период
✓ Плащате само веднъж
✓ Дълготраен остатъчен ефект


Как унищожаваме хлебарките на 100% само с едно пръскане?

100% унищожаване на хлебарките САМО С 1 ПРЪСКАНЕ! НЕ СЕ НАЛАГА ПОВТОРНА ОБРАБОТКА!

През дългите години на усилена работа нашите ръководители и експерти в областта на ДДД успяха да разработят специализиран метод за борба с хлебарки, който успява да порази гнездата дори когато те са скрити. Наред с това метода ни се справя отлично и с яйцата, които се излюпват седмици след третирането. Всичко това комбинирано с правилни препарати и прецизна техника успява да гарантира 100% изтребване на хлебарките. Методът ни работи еднакво добре и при четирите вида хлебарки, които се срещат в България, но трябва да се има предвид, че някои от видовете обикновено гнездят в подземията или общите части на сградите. Въпреки това, дори в този случай, ако например живеете в апартамент и се третира само Вашето жилище (без общите части) резултатът след пръскането ще бъде страхотен. Препаратите ни имат дълъг остатъчен ефект и така успяват да убиват дори тези хлебарки, които живеят в мазето и преминават случайно през жилището Ви. Наред с това всички потенциални локални гнезда в жилището ще бъдат унищожени само в рамките на няколко дни след третирането.


Подготовка на жилището преди самата обработка

В общи линии подготовката от Ваша страна е минимална. В случай на наличие на кафяви хлебарки в кухнята се изисква единствено да премахнете разопакованите хранителни продукти от шкафовете, за да можем да напръскаме добре в тях. Посудата не е нужно да се премахва. Най-лесно би било просто да я изплакнете преди ползване. Въпреки че ние отлично знаем всички любими места на хлебарките, то би било полезно ако ни посочите местата, на които сте ги срещали най-често. Преди самата обработка колегата ни ще направи детайлен оглед и ще Ви информира ако има нужда нещо друго да се размести.


Препаратите, с които работим

При третирането срещу хлебарки работим с няколко различни биоцида. При избора се подхожда индивидуално като се вземат предвид редица фактори и обстоятелства. При всички случаи обаче препаратите ни гарантират сравнително бърз нок-даун ефект и много дълъг остатъчен такъв. Само така можем да сме сигурни, че решението на проблема с хлебарките ще бъде трайно и няма да започнат да Ви притесняват пак веднага щом се излюпят новите яйца след 2-3 седмици. За повече информация за видовете хлебарки и цикъла им на развитие може да прочетете статията в страницата ни.

По отношение на безопасността държим да подчертаем следните факти за препаратите, с които работим:

  • Абсолютно безвредни за хора и животни (с изключение на водните организми);
  • Без абсолютно никаква остатъчна миризма по време и след пръскането;
  • Не оставят никакви следи;
  • Без карантинен период.

Процесът по професионално пръскане против хлебарки

Обработката на едно жилище до 100 кв.м, в което има 3-4 стаи обикновено трае около 15 минути. По време на самата обработка е редно да напуснете жилището за малко или просто да стоите на безопасно разстояние от нашия колега – в съседно помещение. За да унищожим хлебарките се налага да опръскаме обстойно множество повърхности в жилището, които веднага щом изсъхнат могат да бъдат ползвани без рестрикции. Обработваме така, че да гарантираме проникването на препарата в лайсни, процепи, фуги и други повърхности, където би останал да работи дълго време. По този начин се постига и дългият остатъчен ефект. По време на пръскането нашият колега ще бъде оборудван с калцуни, ръкавици и маска като по този начин можете да бъдете сигурни, че няма да изцапаме нищо в жилището Ви.


Какво е необходимо да се направи след обработката?

По предписание на производителите на нашите биоциди е препоръчително след третирането да излезете само за около 30 минути, след което жилището се проветрява и може да се ползва без рестрикции. Плотовете, в кухнята, на които се поставя храна задължително се забърсват добре преди да се използват. Всички останали повърхности, до които нямате достъп (под шкафове, под хладилници, зад мебели, в лайсни, в ревизионни отвори) се оставят така. Там препаратът ще има силата да се бори с вредните насекоми дълги месеци напред. Наблюденията ни през годините показват, че едно такова третиране е добре да се повтаря на 6 месеца веднъж. Въпреки, че в биологията точни срокове и гаранции категорично не могат да бъдат дадени, то поддържащи обработки срещу хлебарки през период от около 6 месеца обикновено водят до 100% ефективност. И тук е редно да повторим пак: За унищожаване на текущия проблем с хлебарки в жилището Ви на нас ни е необходимо само ЕДНО посещение. Не се налага да третираме втори път след две седмици!


ЦЕНИ:

Обработка на 1 жилище до 100 кв.м. / до 4 стаи55,00 лв.
Обработка на 2-5 жилища до 100 кв.м. / до 4 стаи 50,00 лв.
Обработка на над 6 жилища до 100 кв.м. / до 4 стаи 45,00 лв.

⚠️ Гарантирано унищожаване на всички видове хлебарки на 100% само с ЕДНО посещение, дори в най-тежките случаи!


Прочетете още за хлебарките тук


Обслужваме района на ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, СТАРА ЗАГОРА, ХАСКОВО, СЛИВЕН, БУРГАС, СОФИЯ и ПЕРНИК


Често задавани въпроси за пръскане срещу хлебарки в жилището

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Пръскането против хлебарки е процедура, която освен правилния препарат изисква и стриктна методика. Ние от "Тони ДДД" разполагаме с необходимата техника под налягане, а също така имаме и дългогодишен опит. Унищожаваме всички видове хлебарки на 100% само с ЕДНО единствено посещение на дома Ви. За повече информация и записване на час можете да ни потърсите на телефон, viber, whatsapp, telegram или e-mail.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Цената за пълно унищожаване на всички видове хлебарки във Вашият апартамент или къща е само 55лв. Тази цена е валидна за жилища до 100 кв.м. (и до 4 стаи). В случай, че обработим повече от 1 апартамент в рамките на 1 посещение цената може да падне до 40лв за апартамент в зависимост от тяхния брой. Фирмата ни обслужва Пловдив, Пазарджик, Стара Загора и Хасково. За някои по-отдалечени населени места може да се наложи да таксуваме и минимална сума за транспорт.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Пръскането срещу хлебарки на пръв поглед е лесна задача. Истината е, че в някои леки случаи можете лесно да се справите и сами. Имайте предвид обаче, че често при неправилно приложение на биоциди хлебарките развиват резистентност и тогава работата става трудна дори за професионалисти. Ние можем да предложим ефикасна обработка, която гарантирано ще Ви избари от хлебарките само с едно третиране. Поръчайте Вашата обработка сега!

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Не! Препаратите, с които работим са разрешени за употреба на европейския пазар и са напълно безвредни и безопасни за Вас, Вашите деца и домашните Ви любимци. Също така препаратите ни не оставят нито следи, нито миризма.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
По предписание на производителите е необходимо да напуснете жилището само за 30 минути или докато третираните повърхности изсъхнат. Въпрекит това препаратът няма абсолютно никаква миризма както по време, така и след пръскането. След преминаване на тези 30 минути жилището може да се ползва без никакви рестрикции.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Времето, което приблизително ни е нужно за обработка на еднофамилно жилище до 100 кв. м варира между 15 и 20 минути. При по-големи жилища може да имаме нужда от малко повече време.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Графикът ни е изключително динамичен. В някои случаи можем да реагираме от днес за днес. В случай на по-голяма натовареност в графика ни или пък на по-голяма отдалеченост на населеното Ви място може да се наложи да предложим най-ранен час след няколко дни. При всички случаи ще получите поне няколко опции, така че да бъде максимално удобно за Вас.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
В биологията не може да се даде точна гаранция. Въпреки това практиката ни показва, че след едно третиране срещу хлебарки препаратът действа между 6 месеца и 1 година. Важно е да се подчетрае, че фирмата ни се справя с проблема само с ЕДНО посещение. По този начин Ви спестяваме дискомфорт, а също така и пари от втора обработка. Смело можем да кажем, че успеваемостта ни при хлебарките само с едно посещение е точно 99%.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Не! Категорично не е необходимо второ посещение за пръскане срещу хлебарки. Методът, който използваме успява да порази гнездата в дълбочина, а наред с това унищожава и новоизлюпилите се яйца за седмици напред.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Да! В случай, че в мазето, общите части или пък при Вашите съседи има проблем с хлебарките и се напръска само и единствено Вашето жилище ефектът ще бъде страхотен. Разбира се, най-добре е да се поразят всички гнезда в сградата, но тъй като ние знаем, че организацията на такова мероприятие в България е тежка задача, се стараем да постигнем дълъг остатъчен ефект, така че да умират и прииждащите от други части на сградата хлебарки. Единственият минус в този случай е, че може да откривате умрели хлебарки от време на време занапред.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Необходимо е да премахнете само разопакованите хранителни продукти от кухненските шкафове. В случай, че имате ревизионни отвори в мокрите помещения - може да отворите и тях. Ако има нужда от допълнително преместване на мебели - ще го направим на място.

Сподели нашата страница в: