Пръскане против хлебарки във входове, мазета и общи части

✓ Унищожаване само с 1 обработка
✓ Напълно безвредно за живущите
✓ Отстъпки при пръскане и на апартаменти


Хлебарките са целогодишен вредител, който в общите части на жилищните сгради има повишена активност през топлите сезони. Въпреки това през зимата те също остават да живеят във влажните и по-топли мазета. Най-често срещаните неприятели в тези помещения са голямата кафява хлебарка (periplaneta americana) и черната хлебарка (blata orientalis). И двата вида са сред по-едрите и определено водят до неприятни емоции при спонтанна среща с човека. Повече информация за видовете хлебарки можете да откриете тук.

Как ние от Тони ДДД пръскаме общите части и мазетата?

При обработката на общи части ние залагаме на по-традиционен метод, който дълги години е доказал своята безкомпромисна ефективност. Толкова сме сигурни в него, че обещаваме 100% ефективност само с едно единствено посещение. Препоръчва се третирането да се повтаря на всеки 6 месеца, като по този начин ще се постигне качествена профилактика, а освен това предлагаме и отстъпки при тази честота на обработките.

Местата, които се пръскат в сградата

Казваме общи части и всъщност трябва да уточним, че третираните места обикновено са мазета, подземни гаражи и стълбища. Мазетата и подземните гаражи ние третираме с моторни пръскачки, които впръскват препарата под много високо налягане и така гарантиран попадането му на всички ключови места. Ефикасно унищожаваме както хлебарките, така и техните яйца, дори когато те са в самата канализационна инсталация. След третирането се налага да ограничим достъпа до тези подземни помещения за няколко часа. Стълбищата и другите части от сградите, където има непрекъснат поток от преминаващи хора ние третираме с по-фина техника. Там се правят малки отровни точки с ръчни пръскачки, които гарантират дълга остатъчна ефективност, а наред с това и пълна безопасност за преминаващите живущи.

В редки случаи проблем с хлебарките може да се наблюдава и под покривните пространства. За съжаление не можем да предложим нашите услуги в подпокривни пространства, където няма достъп на правостоящ човек. Това е така, защото за да можем да свършим качествено работата за нас е важно да можем лесно и безпрепятствено да обходим цялата площ на пространството. Само така можем да направим необходимия брой отровни точки, които да гарантират 100% изтребване на хлебарките и то само с едно пръскане. В случай, че имате проблем с хлебарките в покрива и височината му осигурява достъп на правостоящ човек, то можем да запишем обработка и за там.

Документи за отчитане след пръскането

Фирмата ни издава пълен набор от необходимите Ви документи. След пръскането колегата ни ще състави протокол за извършена ДДД обработка, в който ще са вписани препаратът, площта, цената, а също така и пълните мерки за безопасност. Неразделна част от него е и касовата бележка, а при необходимост на място можем да съставим и фактура за плащането. Друг важен детайл след обработката ни е поставянето на информационна табела на входа на подземните помещения, която уведомява за периода, в който не бива да се слиза надолу, а също така дава информация и за използвания препарат. На табелата също така има и наш телефон, изписан с големи цифри, така че Вашите съседи да могат лесно да се свържат с нас при необходимост от повече информация.

Необходими мерки при проблем с хлебалрките и в апартаментите

Често получаваме този въпрос, за това решихме да разясним подробно казуса тук. В случай, че сте виждали хлебарки в апартамента си, то вероято ще бъде необходимо да се обработи срещу хлебарки и в него. Пръскането на мазето и стълбището унищожава всички гнезда в съответните помещения. В случай, че сте видяли веднъж-два пъти по една хлебарка в апартамента си и тя е била от големите видове, и може би е била в района на входната врата и банята – то вероятно проблемът ще се реши веднага след третиране на общите части. В случай, че по-често виждате хлебарки в апартамента си и особено ако те са от по-малките видове, или пък са в кухните – то вероятно става въпрос за локално загнездване, за което можем да предложим обработка на самия апартамент. Прочетете повече за нашето пръскане за хлебарки в апартамент. В случай, че в рамките на едно посещение обработим общите части и апартамента Ви (или повече апартаменти) ще получите допълнителни отстъпки.

Достъп до мазетата (избите) по време на обработката

При пръскането на общите части за хлебарки достъпът до всяко индивидуално мазе не е задължителен. Колегите ни знаят как да приложат препарата така, че да достигне до всички гнезда на хлебарките дори ако има осигурен достъп само до общото мазе. Въпреки това ако съседите решат да отворят и собствените си мазета – няма проблем, ще напръскаме и тях, а цената ще остане НЕпроменена. Важно е да се има предвид в случая, че известно време след пръскането е непрепоръчително те да слизат долу, за да заключат мазетата си. Това е така защото препаратът се задържа във въздуха и е необходимо време, за да бъде 100% безопасно влизането там.

Честота на обработките срещу хлебарки – Веднъж на 6 месеца

По този въпрос ще откриете много мнения. Нашата дългогодишна практика показва, че едно такова пръскане е напълно достатъчно да се повтаря на всеки 6 месеца. Някои колеги вероятно биха препоръчали и по-често третиране, но нашият метод изпитано работи при интервали от 6 месеца. Ако желаете можем да Ви напомним когато този период изтече и е време за ново пръскане. В случай, че се възползвате периодично през 6 месеца от нашите услуги ще получите и допълнителни отстъпки. Напомнянето е абсолютно неангажиращо и необвързващо за Вас. В случай, че не желаете повторна обработка след половин година ние няма да се натрапваме по никакъв начин. В допълнение на пръскането срещу хлебарки можем да предложим и ефикасно третиране срещу мишки и плъхове. По-долу можете да откриете пълен ценоразпис на нашите услуги свързани с общите части.

Удобни часове на обработките

Ние разбираме, че вероятно част от съседите ще желаят да отворят личните си мазета и съответно трябва да са си вкъщи преди обработката. Разбираме също така, че за домоуправителя или организатора не всеки час в работния ден би бил удобен. Именно за това фирмата ни има капацитета да предложи посещения в дните събота и неделя. Също така работим и в по-късните часове – след 17:00ч. В случай, че искате обработката да се случи извън традиционното работно време не се колебайте да ни попитате за удобен за Вас час. С удоволствие ще намерим най-подходящото време за обработка в случай, че графикът ни го позволява.


ЦЕНИ:

Обработка на мазе и стълбище (за сгради до 8 ет.)95,00 лв.
За всеки следващ етаж в сгради над 8 етажа (доплащане)10,00 лв.
Обработка под покривното пространство (доплащане)25,00 лв.

⚠️ Гарантирано унищожаване на всички видове хлебарки на 100% само с ЕДНО посещение, дори в най-тежките случаи!
⚠️ За пръскане на входове до 4 етажа или за пръскане на повече от един вход в рамките на едно посещение предлагаме отстъпки – попитайте ни по телефона.Прочетете още за хлебарките тук

Огромни черни хлебарки във входа, мазето и по стълбището. Как да се спасим?
Пръскане срещу кафяви хлебарки в апартамент в Пловдив с Тони ДДД


Обслужваме района на ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, СТАРА ЗАГОРА, ХАСКОВО, СЛИВЕН и ЯМБОЛ


Често задавани въпроси за пръскане срещу хлебарки в мазето и общите части

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Обработката срещу хлебарки на мазе и стълбище в сгради с височина до 8 етажа струва 95лв. Обикновено когато тази сума се раздели между съсобствениците се получава цена от около 2-3лв на апартамент. Предлагаме също така и пакетна цена за третиране срещу хлебарки и гризачи. Оскъпяването в този случай е само 30лв. В случай, че сградата е по-висока ще изготвим индивидуален ценоразпис за Вас. При повтаряемост на обработките на всеки 6 месеца ще получите отстъпка като редовни клиенти. Фирмата ни гарантира унищожаване на хлебарките само с 1 пръскане. В случай, че изберете нас ние няма да изискваме повторна обработка след 2 седмици. Така плащате само веднъж!

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Ние от "Тони ДДД" предпочитаме да обработваме мазетата с тежка техника. Извършваме обработките с голяма моторна пръскачка, която работи под високо налягане. След третиране достъпът до мазетата се ограничава за известно време. Стълбището пък се опръсква с фина техника. Така няма да възпрепятстваме достъпа на живущите. По отношение на препаратите - работим само с висок клас препарати, които не оставят никаква миризма и са напълно безвредни за хората.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Ние успяваме да се справим с проблема само с едно едиствено посещение. Така Ви спестяваме пари - плащате само веднъж! Препоръчваме обаче да се правят профилактични обработки срещу хлебарки на всеки 6 месеца. Така си гарантирате пълно спокойствие.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Обработката срещу хлебарки се назначава в удобни за живущите часове. За да откликнем на Вашите желания работим също така и в часовете след 17:00, а често имаме възможност за реакция и в дните събота и неделя. Не се колебайте да ни попитате по телефона ако желаете обработка в час, който обикновено е извън стандартното работно време.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Графикът ни е изключително динамичен. Понякога можем да предложим най-ранен час още в деня на обаждането, а в други случаи ще се наложи да Ви посетим след няколко дни.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
С хлебарките ние успяваме да се справим само с едно единствено посещение. Ние няма да изискваме от Вас да идваме два пъти през две седмици. Справяме се с проблема само с едно посещение и с еднократно плащане от Ваша страна. В случай, че желаете втора обработка, то тя е желателно да се състои чак 6 месеца след първата.

Сподели нашата страница в: