ДДД услуги в общи части, дворове и тревни площи

“Тони ДДД” ЕООД извършва професионални обработки във всякакъв тип обекти. В тази страница ще научите повече за услугите, които предлагаме в жилищни входове на блокове и кооперации, в частни дворове и стопански постройки, а също така ще откриете и нашите услуги за Вашите тревни площи. В случай, че се интересувате от пръскане в къщи и апартаменти вижте нашите услуги за дома тук, а за бизнес клиенти – тук. Ако имате проблем с някой от изброените по-долу вредители ние можем да помогнем. Правим бърз и безплатен оглед, а след това се заемаме със същинската част по елиминитаре на неприятеля. Също така винаги сме готови да дадем съвети, които ще Ви помогнат да предотвратите появата на вредителя в бъдеще.

В случай, че не сте сигурни с каква точно гад си имате работа, то може да се посъветвате с нас по телефона. Ние винаги консултираме безплатно, а в случай че имате и снимков материал – често можем да определим вредителя само по снимка и така да назначим най-подходящата обработка.

В случай, че сте сигурни какъв точно е вредителят, който Ви притеснява можете да го изберете от менюто по-долу. Там ще откриете по-подробна информация за конкретния вид, начинът по който обработваме и цените на нашите обработки.


Пръскане за ХЛЕБАРКИ във входа и общите части

За входове и общи части предлагаме професионално пръскане против хлебарки с моторна пръскачка под високо налягане. Това е единствената сериозна техника, с която препаратът успява да достигне навсякъде и така се справяме с проблема само с едно пръскане и не се налага второ посещение. В случай, че имате проблем с хлебарки в мазето или стълбището ние можем много лесно да се справим с тях.


Пръскане за БЪЛХИ във входове, общи части, дворове и стопански постройки

Пръскането за бълхи във входове, общи части, мазета, дворове, навеси, стопански постройки и други сгради е специфична и понякога трудна задача. Въпреки това ние имаме различна техника за всички видове помещения. На място ще преценим комбинацията от кои машина и препарат е най-подходяща и ще Ви отървем от бълхите. Необходими са обаче две посещения през 14 дни всяко.


Пръскане за креватни КЪРЛЕЖИ в дворове и други тревни площи

Тревните площи е важно да се пръскат за кърлежи поне веднъж, а ако не и два пъти годишно. Пръскането, което ние правим задължително е с бензинова моторна пръскачка. Това е единствената техника, която успява да покрие добре тревните площи и така да унищожи тези опасни вредители. Препаратите, с които работим са с най-високо качество и са напълно безвредни за Вас и околните.


Пръскане за МРАВКИ в дворове и други тревни площи

Мравките често са много упорит вредител. Въпреки, че основно се срещат вътре в жилищата нерядко можете да ги откриете и в двора или тревните площи. В случай, че искате да се избавите от тях ние предлагаме професионална обработка срещу тях.


Отблъскване на ЗМИИ и ВЛЕЧУГИ от къщи и дворове

Обработката, която предлагаме срещу змии се състои в разпръскване на репелент около имота Ви. Процедурата цели да ги държи настрана от Вашият двор. В случай, че вече да нахлули в дома Ви обаче, няма да можем да помогнем. В случай, че предпочитате превенцията и искате да се защитите от тях можете да ни потърсите.


Обработка за МИШКИ и ПЛЪХОВЕ в общи части, дворове и стопански постройки

Третирането срещу вредните мишки и плъхове във Вашия двор, навес, стопанска постройка или в мазето на блока се извършва чрез залагане на отровни примамки. Отровите, с които работим са професионални и недостъпни за обикновения потребител. Също така прилагаме собствен метод на надхитряване на този вид, а така успяваме да ги държим дълго време настрана.


Сподели нашата страница в: