ДДД услуги в частни жилища (апартаменти, къщи и др.)

“Тони ДДД” ЕООД извършва професионални обработки във всички видове жилища. Обработваме апартаменти, къщи, студентски стаи, каравани и др. За обработки в мазета, входове, дворове и други подобни обекти разгледайте нашите услуги тук, а за бизнес клиенти – тук. В случай, че имате проблем с някой от посочените по-долу вредители не се колебайте да потърсите нашите лицензирани услуги. Ще Ви запишем удобен час, ще дойдем, ще направим внимателен оглед с цел по-добро запознаване с вредителя и засегнатите площи, а след това ще вземем най-подходящите мерки за пълното унищожаване на битовите неприятели.

В случай, че не сте сигурни с каква точно гад си имате работа, то може да се посъветвате с нас по телефона. Ние винаги консултираме безплатно, а в случай че имате и снимков материал – често можем да определим вредителя само по снимка и така да назначим най-подходящата обработка.

В случай, че сте сигурни какъв точно е вредителят, който Ви притеснява можете да го изберете от менюто по-долу. Там ще откриете по-подробна информация за конкретния вид, начинът по който обработваме и цените на нашите обработки.


Пръскане за ХЛЕБАРКИ в жилища

Пръскането, което предлагаме срещу хлебарки е 100% ефикасно. Успяваме да унищожим всички видове хлебарки (кафяви или черни) само с едно единствено посещение. С една обработка решаваме гарантирано проблема с хлебарките за поне 6 месеца напред и то напълно безвредно, без миризма и без дълъг карантинен период.


Пръскане за БЪЛХИ в жилища

Обработката за бълхи в къщи и апартаменти, която ние предлагаме Ви гарантира чистота от тези вредители само с две посещения през 14 дни всяко. След пръскането е необходимо да излезете от жилището само за 30 минути или 1 час – докато всички площи изсъхнат.


Пръскане за креватни ДЪРВЕНИЦИ в жилища

Дървениците са нашата специалност! Пръскането за дървеници, което предлагаме се прави със специализирана техника, която гарантира проникване на препарата във всяко кътче на жилището. Успяваме да унищожим на 100% всички дървеници, нимфите и яйцата им само с две посещения при това без да изхвърляте мебели, матраци, завивки и други принадлежности.


Пръскане за МРАВКИ в жилища

Обработката срещу мравки, която ние предлагаме Ви осигурява пълна чистота от този вредител. Само с едно пръскане успяваме да проникнем дълбоко в гнездата им и така да предотвратим размножаването им. Прочетете повече за нашата услуга в страницата.


Пръскане / намазване за МУХИ в жилища

Обработката срещу мухи включва комбинация от методи. Извършва се чрез опръскване на едни повърхности и намазване с препарат по други. Само така успяваме да гарантираме, че всяка муха проникнала в помещението ще бъде мъртва до минути.


Обработка за МИШКИ и ПЛЪХОВЕ в жилища

Третирането срещу мишки и плъхове се извършва чрез залагане на отровни примамки. Отровите, с които работим са професионални и недостъпни за обикновения потребител. Също така прилагаме собствен метод на надхитряване на този вид.


Сподели нашата страница в: