Пръскане срещу дървеници

ПРЕДИ ОБРАБОТКАТА

Дървениците са сравнително рядък, но доста проблемен вредител в България. За да постигнем максимален ефект още с първата обработка е необходимо да опръскаме добре всички потенциални местообитания. За целта е необходимо да махнете всички чаршафи и покривала на матраците. Матраците трябва да бъдат повдигнати, а мебелите, които са до стената – леко издърпани.


ПО ВРЕМЕ НА ОБРАБОТКАТА

Процесът започва с мониторинг на помещенията за наличие на дървеници. Обработката се извършва посредством ULV генератор за студен аерозол, който разпръсква препарата под формата на фини частици, които благодарение на високото налягане достигат и до най-недостъпните места. Матраците се напояват от всички страни, а мебелите се опръскват обстойно. Третират се също така гардеробите и дрехите в тях, тъй като дървениците често живеят и там. Задължително се третират всички помещения в дома.


СЛЕД ОБРАБОТКАТА

Необходимо е да напуснете дома за около 4 часа. Препаратът е напълно безопасен за Вас, децата и домашните Ви любимци, но тъй като се прилага под формата на фини частици, които са по-леки, той често се задържа във въздуха за период от няколко минути до няколко часа. Леглата могат да се ползват веднага щом матраците изсъхнат. След първите 24 часа при необходимост можете да почистите и да изперете дрехите от гардероба. При дървениците обработката задължително се повтаря след около 10 – 14 дни. След втората обработка обикновено се постигат много добри резултати, като често това значи 100% справяне с проблема. Имайте предвид обаче, че конкретно при този вредител в редки случаи може да се наложи трето посещение.

За всяка извършена обработка се изготвя протокол съгласно издадения образец от МЗ, който съдържа наименованието на препарата, концентрацията, употребеното количество и мерките за безопасност.


ЦЕНИ:

Обработка на жилище до 100 кв.м.55,00 лв.


Работим в района на ПЛОВДИВ и ПАЗАРДЖИК

Сподели нашата страница в: