Пръскане против бълхи в апартаменти и други закрити места

✓ Обработка със специализирана техника
✓ Унищожаване с 2 посешения
✓ 100% унищожаване дори в тежки случаи
✓ Без миризма

Без карантинен период


Какво представляват бълхите и как да сме сигурни че имаме бълхи?

В страната се откриват главно 4 вида бълхи, но с просто око трудно могат да бъдат различени. Въпреки това всички те имат общи белези, по които лесно можете да разберете дали проблемът се касае конкретно до бълхи. Бълхите са ситни, черни на цвят насекоми, които подскачат. Имат навика да хапят денонощно. Ухапването често е болезнено, а болката се усеща веднага в самия момента на захапване. Могат да скачат до около половин-един метър, което им позволява лесно да се катерят по ходещ или правостоящ човек. Наличието им се установява изключително лесно. Необходимо е да се разходите в помещението и ако има бълхи, то те ще Ви полазят още в първата минута. В сайтът ни можете да откриете повече информация за бълхите, тяхната природа, начинът им на размножаване и местата, на които често се крият.


Подготовка на жилището преди самата обработка

В случай, че сте установили наличието на бълхи и вече сте записали час за пръскане, то следва минимална подготовка от Ваша страна преди да дойдем. Преди самото пръскане срещу бълхи и важно да осигурите достъп до максимално голяма площ от пода. В случай че имате повече багажи е добре да ги поразместите. Бълхите често се укриват в багажи, постелки, килими и др. Полезно е също така да минете пода с прахосмукачка непосредствено преди обработката. Така ще осигурите по-добър конкакт на препарата и ще ни помогнете за по-успешно справяне с проблема. Наред с това е важно да обезпаразитите и домашните си любимци, в случай че имате такива.

По време на пръскането е забранено присъствието на хора и домашни любимци, така че е добре да имате готовност за излизане. Карантинният период при тази обработка е само 30 минути. Няма никаква миризма и е напълно безвредно. Въпреки това е добре да се изчака известно време докато всички повърхности изсъхнат преди да се върнете обрабтно вкъщи. Обикновено отнема час-два, но това зависи от температурите и влажността на въздуха.


Същинският процес по професионално унищожаване на бълхи

Методът, който прилагаме при обработката срещу бълхи е тестван през годините и се е доказал като 100% успешен. В обичайният случай използваме ръчна пръскачка под налягане точно 3 бара. В редки случаи обаче може да се наложи и използването на различна техника от описаната по-горе. Това се определя от типа на самото жилище. Методиката на пръскане се състои в пълното покриване с препарат на всички повърхности от пода, както и стените във височина до половин-един метър (където това е приложимо). Колегите ни имат набито око и преди самата обработка ще огледат добре за необичайни укрития на бълхи в жилището, така че можете да бъдете сигурни, че ще бъде обилно напръскано навсякъде където това е необходимо. Пръскането, което ние правим не уврежда по никакъв начин мебелите, техниката или подовите настилки в жилището.


Препаратът

Препаратът, с който работим е от най-висок клас. Той притежава силно убиващо действие и дълъг остатъчен ефект, а благодарение на правилните техника и метод, които използваме той успява да проникне навсякъде и да унищожи дори скритите бълхи. Инсектицидът е с конкактно действие, което означава, че бълхите умират малко след като се допрат до опръскана повърхност. След пръскането остават леки бели следи, които обаче се забърсват лесно дори само със сух парцал.

Препаратът е одобрен за ползване в Европейскя Съюз и има съответното разрешително от МЗ, а по отношение на безопасността е разработен така, че да бъде напълно безвреден както по време на пръскането, така и след това. Въпреки това е необходимо да се следват мерките за безопасност, които позволяват пълен достъп до жилището едва след изсъхването на повърхностите.


Резултат след пръскането и повторна обработка

След първото пръскане ще усетите постепенно намаляване на популацията от бълхи. Действието на препарата ще бъде видимо, но те няма да изчезната на 100%. Втората обработка обикновено успява да ги унищожи напълно, а второто третиране е необходимо да се направи около 2 седмици след първото. В почти всички случаи успяваме да решим проблема само с 2 обработки. Въпреки това имайте предвид, че има редица фактори, които биха повлияли негативно и би било възможно да се наложи и трета обработка. Такива са случаите например, когато преди да ни извикате сте си пръскали сами срещу бълхи.


Рискове при самостоятелна борба с бълхи

Непрофесионалните обработки срещу този вредител много рядко вършат работа и дори често увеличават проблема. Наред с това непрофесионалната обработка с неправилна техника, по неправилен начин, с прекалено голяма / малка честота или с неправилно разреден препарат много често може да доведе до резистентност (изграждане на имунитет срещу отрови) при бълхите. В такива случаи работата става много по-трудна от обичайното дори за професионалист. Практиката показва, че случаите, в които не успяваме да се справим само с 2 обработки в голямата са част са именно такива, в които клиентите са се оптвали твърде дълго да се борят сами с проблема.

Другите рискове при самостоятелни опити са чисто здравословни. Всеки различен биоцид има специфичен начин на приложение и точни мерки за безопасност, които ние познаваме добре и спазваме. При непрофесионалните обработки с тежки препарати често липсва информираност, която може да доведе до здравословни последици или вреди за околната среда.


Струва ли си да се борим сами с бълхите?

Категоричният отговор би бил “НЕ”, но тъй като знаем, че вероятно бихте искали да опитате първо сами ще ви дадем следния съвет: В случай, че с първото самостоятелно третиране срещу бълхи не успеете да постигнете задоволителни резултати, по-добре не продължавайте с опитите. Обадете ни се! Ние знаем как да ги унищожим.


ЦЕНИ:

Обработка на закрито в жилище до 100 кв.м. / до 4 стаи65,00 лв.
Обработка на открити площи (навеси, дворове, треви)95,00 лв.
Обработка на мазе и стълбище (за сгради до 8 ет.) 95,00 лв.
За всеки следващ етаж в сгради над 8 етажа (доплащане)10,00 лв.

⚠️ Пълно унищожаване на бълхите се постига с ДВЕ обработки през около две седмици всяка.


Обслужваме района на ПЛОВДИВ, ПАЗАРДЖИК, СТАРА ЗАГОРА, ХАСКОВО, СЛИВЕН, БУРГАС, СОФИЯ и ПЕРНИК


Често задавани въпроси за пръскане срещу бълхи

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Унищожаването на бълхите често може да бъде доста трудна задача. Ние от "Тони ДДД" имаме дългогодишен опит и собствен метод. Успяваме да ги унищожим на 100% само с 2 посещения. В случай, че имате проблем с бълхите можете да се свържете с нас. Ние ще решим проблема.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Цената за третиране на обитаемо жилище с площ до 100 кв.м. е 65лв. Цената е крайна и включва всички материали. Няма вероятност да място да ви бъде поискана по-висока сума. Това е цена за една обработка. Обикновено са необходими 2 посещения за справяне с проблема.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Бълхите са много труден вредител. Не е напълно невъзможно да се справите и сами с проблема, но това обикновено коства много време, енергия, средства, а понякога и тежки вреди за здравето. В случай, че сте решили да се борите сами съветът ни е да опитате веднъж и ако не сте постигнали желаните резултати, по-добре се обадете на нас. Ние знаем как да ви отървем на 100%!

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Препаратите, с които работим са от най-висок клас. Така гарантираме и нашето, и Вашето здраве. При пръскането за бълхи в дома карантинният период по предписание е само 30 минути. Въпреки това е добре да изчакате до пълното изсъхване на опръсканите повърхности в дома преди да се върнете обратно. Това обикновено отнема не повече от час-два.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
Не, спазвайки изискванията на МЗ, клиентът няма право да присъства. Въпреки това можете да бъдете в съседно помещение докато колегата пръска, тъй като при тази обработка няма изпарения или вредни миризми.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
От Ваша страна се изисква да осигурите достъп за пръскане до максимално голяма площ. Това обикновено означава, че ако в жилището Ви има повече багаж е необходимо да го преместите или премахнете. При бълхите често има укрития на недостъпни места. Именно за това изискваме максимален достъп. Препоръчително е също така да минете пода с прахосмукачка непосредствено преди обработката.

✆ 0879 40 30 13 - toniddd.bg
За максимален ефект е необходимо да напръскаме цялата площ на пода, както и стените във височина около половин-един метър. При пръскане срещу бълхи няма никаква опасност от повреждане на мебели, техника или подови настилки. Аерозолът, който прилагаме излиза под формата на много фина капка.

Сподели нашата страница в: