Пръскане срещу бълхи

ПРЕДИ ОБРАБОТКАТА

За най-добър резултат е необходимо да се опръска възможно най-голяма площ от пода и стените до 1 метър височина. За тази цел е необходимо да освободите от вашите вещи възможно най-голяма площ от пода. Също така е препоръчително преди обработката да се почисти с прахосмукачка. Ще бъде от помощ също така ако посочите местата, където най-често сте забелязвали бълхи.


ПО ВРЕМЕ НА ОБРАБОТКАТА

Процесът започва с мониторинг на помещенията за наличие на бълхи. Обработката се извършва в помещения свободни от хора и животни чрез плътно опръскване до намокряне на пода и стените до височина 1 метър. Също така се третират килимите, меката мебел и местата, на които лежат домашни любимци. Третирането срещу бълхи отнема малко повече време.


СЛЕД ОБРАБОТКАТА

Препаратите, които използваме не оставят никаква миризма, но въпреки това след третиране е препоръчително помещенията да бъдат затворени и свободни от хора и животни за един-два часа, а веднага след това да се проветри. Препоръчва се повтаряне на обработката след около 14 дни.

За всяка извършена обработка се изготвя протокол съгласно издадения образец от МЗ, който съдържа наименованието на препарата, концентрацията, употребеното количество и мерките за безопасност.


ЦЕНИ:

Обработка на жилище до 100 кв.м.45,00 лв.
Обработка на мазе и стълбище (за сгради до 8 ет.) 65,00 лв.


Работим в района на ПЛОВДИВ и ПАЗАРДЖИК

Сподели нашата страница в: